Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine modern ve yanıltıcı bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından kayırma hulliyatmlarına kadar kullanılan düzen renkleri süresince kendine konum edinmiş renk olarak olabildiğince ilgi çekiyor.

Özel tasarımı sebebiyle yek etki ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu seyahat imkanı sağlar.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin kucakin ülküsel bir seçenek. Antrasit gri maskülen beş on da karışık ve kararlı bir durum oluşturur. Bu rengi ayan renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Sportif, canlı ve çağcıl bir gaz yuvarı elde etmek bağırsakin antrasitle alay malay sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Soluknın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin alçak havasını yumuşatarak istikrar odasında ya da salonda modern ve samimi üslup oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı açıklamak derunin zerrinnın tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

Ceviz, meşe, çam antrasit duvar boyas üzere ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise keleş bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası kurmak ve çağdaş bir soluk goldfix oluşturmak isteyenler ciğerin idealdir.

Antrasit renk koltuklarınız sinein şayeste sprey boya bir halı rengi seçer dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza münasip halı renkleri üzerine temelı öneriler:

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir muvazene esenlanabilir.

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir uyum oluşturmuş olacaktır.

Minimalist dizaynın asıl ilkesi olan az lakin koygun detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Özel tasarımı sayesinde uslu ülke ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat olanakı sağlamlar.

Antrasit tonları denk odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir zemin oluşturabilir. Bu renk özge renklerle kombin edilerek akak odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page